Thuis

Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd

Bedrijfsprofiel

AAREAL-het bedrijf wordt gevestigd in de geboortestad van trillingsmateriaal, Xinxiang-Stad, Henan-Provincie, China. Wij specialiseren ons in het ontwerp en de vervaardiging van het trillen van de het schermscheiding en filtratie materiaal, met meer dan 20 jaar van ervaring in de productie van onderzoeksmachines en materiaal. Wij zijn één van de belangrijke merken die in fine de Industrie onderzoeken.

Ons bedrijf neemt het „online grote capaciteitsonderzoek, online ononderbroken dynamische filtratie“ als concept van het productontwerp, en de verwante producten vullen de hiaten in binnenlandse markt.

 

Online onderzoeksonderbrekingen met hoge capaciteit door het traditionele onderzoeksconcept, dat het echte industriële onderzoek is, die de grote capaciteit en het hoge efficiënte onderzoek realiseren.

De online filtratie moet de continuïteit van vaste-vloeibare stofscheiding van kleverige vloeistoffen uitdagen.
 

Onze fabrieks hoofdzakelijk opbrengst om separator, ultrasone trillende zeef, het lineaire scherm, laag-profielseparator, het tuimelschakelaarscherm, het draaiende scherm, het waarschijnlijkheidsscherm, het zeeftrommelscherm, luchtstroom centrifugaalzeefje, draaiend zeefje, het gyroscoopscherm, vibro het scherm, trillend zeefje, ro/ro-kraan zeef, testzeef, het trillende scherm, trillende zeef, het onderzoeken machine, zevend machine, die materiaal, scheidingsmateriaal, trillende separator, trillend onderzoeksmateriaal, schudbekerrooster, multi-dek trillende separator, multi-dek trillende filter, geruisloze trillende separator, trillingsseparator, ultrasoon rooster, trillende zeef, het schudbekerscherm, trillingszeefje, industrieel rooster, farmaceutische rangseparator, boswachtersseparator zeven, sizer, roterende schraper het trillende scherm, het voedsel trillende scherm die, chemische trillende zeef, industrieel zeefje, het schudden zeefmachine, sanitaire separator, de machine van de filterzeef, zeef, poeder sorteren die materiaal etc. zeven.

Met hoogte - kwaliteitsproducten, goede reputatie en hoog - de kwaliteitsdienst, wordt onze producten verkocht goed in meer dan 30 provincies, gemeenten en autonome gebieden, en uitgevoerd naar Japan, Zuid-Korea, Argentinië, Vietnam, Pakistan, Mongolië, Rusland, Canada, de Soedan, Filippijnen, Fiji en andere landen. Het jaarlijkse verkoopinkomen is bijna 30 miljoen CNY.

 

 

Technologie: High-end van AAREAL de onderzoekstechnologie zal u een gehele nieuwe wereld van het zeven tonen.

Ervaring: met bijna 100 soorten onderzoeksoplossingen en duizenden materialen die ervaring onderzoeken, zal AAREAL u helpen wetenschappelijk en redelijk onderzoek bereiken.

Details: wij hebben niet alleen productiemateriaal, vooruitgegaan maar ook zorgvuldige productie voor elk proces en elk detail gedaan. Wij lossen elk klein probleem ernstig van onze klanten op.

 

AAREAL is de betrouwbare en professionele partner bij de uw weg naar het succes. Het is beroemd voor zijn uitstekende kwaliteit, ervaring en dienst, die u kiest elk product bij gemak de ervoor zorgen.

AAREAL verheugt zich oprecht op win-win samenwerking met binnenlandse en buitenlandse klanten, gemeenschappelijke ontwikkeling, samen maakt grote voltooiing.

AAREAL toont u een gehele nieuwe wereld van onderzoek!

AAREAL is uw juiste keus!

 

China Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0China Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1China Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2China Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Opgericht in het jaar 2008, AAREAL-specialiseert het bedrijf zich in de productie van onderzoeksmateriaal. Onze stichter en algemene manager M. Bai Xueting zijn ook een ingenieur. M. Bai heeft meer dan 20 jaar ervarings in het ontwerp en de vervaardiging van de trillende schermen. En hij heeft een hoog prestige in de het trillen industrie van het het schermmateriaal. In de vroege dagen, was M. Bai één van de drie partners van Sanyuantang-Bedrijf. Hij was verantwoordelijk voor technologie. Later, om sommige redenen, M.bai opstelling zijn eigen bedrijf AAREAL. Zo concentreren wij ons meer op technologie, kwaliteit, details en gebruikerservaring dan een andere het trillen zeeffabrikanten. Wij zijn de leider van Fijne het Onderzoekstechnologie van China.

  Het wordt vaak gezegd dat zaken met eerlijke mensen doet en u zult niet bedrogen worden. M. Bai is een zeer ernstige en eerlijke mens. Er waren vele klanten die ons voordien bezoeken. Na het zien van M. Bai, zijn zij zeer verlicht om de orde van de onderzoeksmachine aan ons te overhandigen. Het maken van een het trillen scheiding die machine zeven heeft een om met de kwaliteit van een menselijk wezen te doen. Eerste karakter, toen de goederen.  

   AAREAL volgt altijd het tempo van The Times, constant introducerend geavanceerde technologieën van Japan, de Verenigde Staten, Duitsland etc. om onze klanten beter te dienen en de onderzoeksproblemen voor hen op te lossen.

   Wij heten over de hele wereld cliënten van welkom om onze fabriek te bezoeken.

China Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : 阿瑞尔 AAREAL

Aantal werknemers : >100

Jaarlijkse omzet : 1420000-2840000

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd Certificaten China Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd Certificaten China Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd Certificaten China Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd Certificaten