Thuis

Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd Fabrieksreis

Certificaat
China Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd certificaten
China Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Dank u voor uw e-mail. Betreffende de trillende schermen die wij van uw bedrijf drie jaren geleden kochten, willen wij u meedelen dat zij werken en alles, geen probleem tot dusver O.K. is.

—— Doru Ianculescu (van Roemenië)

Betreffende de het Zeven Machine, ben ik zeer gelukkig met zijn prestaties, de maaswijdten wij goed het werk zeer voor ons product kozen & vanaf de eerste dag enkel werkte het. Onze vereisten zijn op het ogenblik aan goed voldaan & verzekerde de rust als wij behoefte aan verder Materiaal hadden wij niet zullen aarzelen om u te contacteren.

—— Ian Berry (van Australië)

Uw Rotex-type draaiend rooster is groot om geactiveerde koolstof te ziften. Niet alleen is de onderzoeksnauwkeurigheid hoog, maar ook is de output groot. Het model advertentie-1030-3P kan onze vraag tevredenstellen.

—— M. CK (van Singapore)

De AT200tap-schudbeker van de testzeef loopt regelmatig tot nu toe. Dank u voor het adviseren van me zulk een nuttige granularity controlerend apparaat gecalcineerde aardoliecokes.

—— Alan Yung (van Brazilië)

Het roterende trillende scherm Ay-1000-3S is zeer goed. Het onderzoekseffect voor mung boon is perfect. Wij denken nu na kopend een andere kleinere grootte volgend jaar, kunnen 800mm zijn.

—— Shubham Dalmia (van Singapore)

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd fabriek productielijn 0

  Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd fabriek productielijn 1

 • OEM / ODM

  AAREAL kan OEM en ODM de dienst volgens de eis van de cliënt verlenen.

 • R & D

  Denkt u uw concurrenten partners of vrienden zijn?
  Nr! In feite, is uw tegenstander The Times!

   

  AAREAL houdt altijd omhoog met The Times. Ons bedrijf heeft verscheidene uitstekende ingenieurs en technici. Wij absorberen constant geavanceerde buitenlandse technologie en ontwikkelen onophoudelijk nieuw onderzoekend en filtrerend die materiaal op de kwaliteit van bestaande producten wordt gebaseerd.

Contactgegevens
Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Magie

Tel.: 86-15637361027

Fax: 86-373-3988367

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)