Thuis Productenhet roterende trillende scherm

het Roterende Trillende Scherm van 220V 50Hz om Ultrasone Separator

Certificaat
China Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd certificaten
China Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Dank u voor uw e-mail. Betreffende de trillende schermen die wij van uw bedrijf drie jaren geleden kochten, willen wij u meedelen dat zij werken en alles, geen probleem tot dusver O.K. is.

—— Doru Ianculescu (van Roemenië)

Betreffende de het Zeven Machine, ben ik zeer gelukkig met zijn prestaties, de maaswijdten wij goed het werk zeer voor ons product kozen & vanaf de eerste dag enkel werkte het. Onze vereisten zijn op het ogenblik aan goed voldaan & verzekerde de rust als wij behoefte aan verder Materiaal hadden wij niet zullen aarzelen om u te contacteren.

—— Ian Berry (van Australië)

Uw Rotex-type draaiend rooster is groot om geactiveerde koolstof te ziften. Niet alleen is de onderzoeksnauwkeurigheid hoog, maar ook is de output groot. Het model advertentie-1030-3P kan onze vraag tevredenstellen.

—— M. CK (van Singapore)

De AT200tap-schudbeker van de testzeef loopt regelmatig tot nu toe. Dank u voor het adviseren van me zulk een nuttige granularity controlerend apparaat gecalcineerde aardoliecokes.

—— Alan Yung (van Brazilië)

Het roterende trillende scherm Ay-1000-3S is zeer goed. Het onderzoekseffect voor mung boon is perfect. Wij denken nu na kopend een andere kleinere grootte volgend jaar, kunnen 800mm zijn.

—— Shubham Dalmia (van Singapore)

Ik ben online Chatten Nu

het Roterende Trillende Scherm van 220V 50Hz om Ultrasone Separator

220V 50Hz Rotary Vibrating Screen Round Ultrasonic Separator
220V 50Hz Rotary Vibrating Screen Round Ultrasonic Separator 220V 50Hz Rotary Vibrating Screen Round Ultrasonic Separator 220V 50Hz Rotary Vibrating Screen Round Ultrasonic Separator 220V 50Hz Rotary Vibrating Screen Round Ultrasonic Separator

Grote Afbeelding :  het Roterende Trillende Scherm van 220V 50Hz om Ultrasone Separator

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: AAREAL
Certificering: ISO9001:2015
Modelnummer: AYC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Beroking-vrij triplex houten geval voor de uitvoer
Levertijd: 20~30 het werkdagen na bevestigde orde
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 20 sets per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Netwerk Reinigingsmethode: ultrasoon systeem: ultrasone voeding en omvormer toepassing: voor materialen met sterke hoge adsorptie, gemakkelijke agglomeratie, sterke viscositeit, hoge stati
Het werk Frequentie: 36KHZ ultrasone omvormer: facultatief extern en ingebouwd type
Het schermkader: het zelfklevende kader van het fusiescherm Beweging: driedimensionale trilling
Voeding: 220V 50HZ of 110V 60HZ Aandrijvingsapparaat: één reeks van verticle trillende motor
Hoog licht:

Het ultrasone Roterende Trillende Scherm

,

gebouwd in omvormer om separator

het Roterende Trillende Scherm van 220V 50Hz om Ultrasone Separator

 

Overzicht van Ultrasone Separator:

De ultrasone separator wordt ook genoemd het ultrasone trillende scherm, ultrasone trillende zeef, ultrasoon zeef deblinding systeem, ultrasoon rooster, ultrasone het schermseparator enz.

Het ultrasone trillende scherm lost het onderzoeksprobleem van materialen met sterke adsorptie, gemakkelijke agglomeratie, sterke viscositeit, hoge statische elektriciteit, hoogte - dichtheid, super fijn poeder enz. op De onderzoeksnauwkeurigheid kan met 1~100% worden verhoogd, en de output kan zijn gestegen met 1~10 keer, werkelijk ontmoetend de industrialisatieproductie van 100 schakel netwerk ~500 in en hierboven.

Het kan in diverse soorten onderzoeksmachines, zoals de ultrasone schudbeker van de testzeef, ultrasone ronde separator, ultrasone rechthoekige separator, het ultrasone tuimelschakelaarscherm, het ultrasone luchtstroom centrifugaalscherm, het ultrasone draaiende scherm etc. worden geïnstalleerd.

 

Het werk Principe van Ultrasone Separator:

Het ultrasone onderzoekssysteem bestaat uit ultrasone controlevoeding, ultrasone vibrator (ultrasone omvormer) en het schermnetwerk met de ring van de energiegeleiding.

Het ultrasone onderzoekssysteem gebruikt hoge frequentie elektronische frequentie om in mechanische kinetische energie door de omvormer om te zetten, die de trilling van de het schermopbrengst van hoge frequentie en lage omvang maakt, en de trilling wordt overgebracht door de ring van de energiegeleiding snel aan het scherm. Deze ultrasone trilling kan door het draadnetwerk van het scherm worden geleid, op deze wijze, elk draadnetwerk is in de trilling met hoge frekwentie, zodat kan het de stagnatie van klein netwerk verhinderen, ervoor zorgen dat het scherm altijd de maximumopeningsverhouding in het onderzoeksproces houdt. En het kan de vloeibaarheid van het materiaal ook verbeteren en het regelmatig maken door het netwerkscherm gaan, precies oplossend de onderzoeksproblemen van sterke adsorptie, gemakkelijk herenig me, hoge elektrostatisch, hoog boete, hoogte - dichtheid en licht soortelijk gewicht. De droge grootte van het poederdeeltje kan aan 25μm (netwerk 600) worden geclassificeerd.

 

Eigenschappen van Ultrasone Separator:

1. Terwijl het bereiken van hoge nauwkeurigheid en hoog netwerkonderzoek, controleer de smalle waaier van deeltjesgrootte.

2. Het kan met enige laag worden gebruikt en multi-layer. Een slimme ultrasone generator kan drie omvormers tegelijkertijd gebruiken.

3. Volledige het scherm zelfreinigende functie. Meer dan 500 schakelen onderzoek, geen netwerkstagnatie, geen vermindering van de onderzoeksefficiency in.

4. Het kan de onderzoeksproblemen van sterke adsorptie precies oplossen, gemakkelijk herenig me, hoge elektrostatisch, hoog boete, hoogte - dichtheid en licht soortelijk gewicht enz.

5. Zorg ervoor dat de eigenschappen van het behandelde materiaal onveranderd blijven.

6. De onderzoeksnauwkeurigheid kan met 1~100% worden verhoogd, en de output kan zijn gestegen met 1~10 keer.

 

Ultrasoon Onderzoekssysteem van Ultrasone Separator:

De kern technische componenten van het ultrasone trillende scherm is het ultrasone onderzoekssysteem, en het ultrasone onderzoekssysteem is verdeeld in ultrasone voeding en omvormer.

 

(1) ultrasone Controlevoeding:

Voeding: 220V 50Hz of 110V 60HZ

Het werk Frequentie: 36KHZ

Werkende Wijze: ononderbroken/impuls

Intensiteitsaanpassing: 50~100%

 

(2) ultrasone Omvormer:

De ultrasone omvormer is zeer belangrijk in het ultrasone systeem. De verschillende omvormers hebben vrij verschillende prijzen. De ultrasone die omvormers uit Zwitserland worden ingevoerd zijn duurder. Maar de kwaliteit is zeer goed.

Er zijn twee soorten installatievorm van ultrasone omvormer. Men is ingebouwd omvormerontwerp, en andere is het externe omvormerontwerp.


het Roterende Trillende Scherm van 220V 50Hz om Ultrasone Separator 0

Ultrasone Externe Omvormer                             Ultrasone Ingebouwde Omvormer

 

Verschillen in Ontwerp:

Vergeleken punt Externe Omvormer Ingebouwde Omvormer
Het installeren van Vorm De externe omvormer wordt opgezet buiten het het schermkader en het uitbreidende deel is bij de rand van het net De ingebouwde omvormer wordt bevestigd direct in het midden van het net
Reinigingsmethode De demontage en schoonmaken zijn vrij geschikt Wanneer het schoonmaken, moeten de mensen het het schermkader verwijderen, en heffen dan het te schoonmaken net op
Toepasselijke Materialen De externe omvormer heeft geen direct contact met het materiaal, zodat kan het de omvormer beschermen die effectief, de levensduur verbeteren, onderzoekend nauwkeurigheid en output

De ingebouwde omvormer zal het materiaal tijdens gebruik contacteren.

Voor sommige geleidende en corrosieve materialen, zal het contact met de omvormer de levensduur, verminderen en zal ook de outputfrequentie beïnvloeden, verminder daardoor de precisie en de output.

 

Contactgegevens
Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Magie

Tel.: 86-15637361027

Fax: 86-373-3988367

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)