Thuis ProductenDe roterende Zeefjeschermen

Het Schermmachines van de hoog rendement Roterende Zeeftrommel voor Compostproductielijn

Het Schermmachines van de hoog rendement Roterende Zeeftrommel voor Compostproductielijn

  • Het Schermmachines van de hoog rendement Roterende Zeeftrommel voor Compostproductielijn
  • Het Schermmachines van de hoog rendement Roterende Zeeftrommel voor Compostproductielijn
Het Schermmachines van de hoog rendement Roterende Zeeftrommel voor Compostproductielijn
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AAREAL
Certificering: ISO9001:2015
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Plastic film voor de machine, en beroking-vrij triplex houten geval voor de vervangstukken
Levertijd: 30~35 het werkdagen na bevestigde orde
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 5 sets per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Functies: overwin het scherm probleem stoppen door het cirkel trillende scherm wordt veroorzaakt en het lineai voordelen: grote capaciteit, groot onderzoeksgebied, gemakkelijk om het scherm enz. te vervangen.
Verkeer: roterende beweging Alternatieve naam: het zeeftrommelscherm, het roterende scherm, het trommelscherm, het draaiende scherm, cilinder om ze
Type: met shaftless schacht, HOEK VAN NEIGING: 5°~7°
Materiaal: roestvrij staal 304, 316L, koolstofstaal enz. Toepassing: de gemeentelijk afvalindustrie, de voedselindustrie, compost enz.
Hoog licht:

de machine van de luchtclassificator

,

roterende zeefjemachine

Het Schermmachines van de hoog rendement Roterende Zeeftrommel voor Compostproductielijn

 

Inleiding van het Schermmachines van de Hoog rendement Roterende Zeeftrommel voor Compostproductielijn:

De het Schermmachines van de Hoog rendement Roterende Zeeftrommel voor Compostproductielijn heeft brede waaier van grootte en capaciteiten. Het is een mechanische onderzoeksmachine die wordt gebruikt om materialen te scheiden. Het bestaat uit een geperforeerde cilindrische trommel die bij het voereind, de motor, de verminderingseenheid, het het schermkader en de verzegelende dekking schuin normaal opgeheven is. Het is ook genoemd geworden zeeftrommelscherm, roterend scherm, zeeftrommel trillend scherm, zeeftrommel trillende zeef, trommelscherm, trommelzeef, machine van het trommelonderzoek, draaiend scherm, cilinder om zeefje, cilinder roterend scherm, draaiende cilindrische zeef, cilinder draaiend scherm, rolscherm, rolzeef enz.

 

Het werk Principe van het Schermmachines van de Hoog rendement Roterende Zeeftrommel voor Compostproductielijn:

  Hoe werkt de roterende machine van het zeeftrommelscherm? Wanneer de materialenstroom naar langs de geneigde roterende trommel, materialen springt en rolt, te kleine materiële kleiner dan de passen van het schermopeningen door het scherm, terwijl de overmaatse materiële uitgangen aan de andere kant van de trommel. 

Het Schermmachines van de hoog rendement Roterende Zeeftrommel voor Compostproductielijn 0

                              Materiële Uitvoeringsstatus in het Roterende Scherm

 

Andere Namen het roterende scherm, het zeeftrommelscherm, het trommelscherm, het draaiende scherm, cilinder om zeefje enz.
Beweging roterende centrifugaalbeweging
Krachtbron algemeen motor en reductiemiddel
Type met shaftless schacht,
Hoek van Neiging 5°~7°
Materiaal koolstofstaal, roestvrij staal 304, 316L
Voordelen overwin het het schermnetwerk stoppend probleem dat door het cirkel trillende scherm en het lineaire scherm tijdens onderzoeks natte materialen wordt veroorzaakt
Eigenschappen heb sterk aanpassingsvermogen aan materialen. Het materiaal dat, met hoge vuile vochtigheid kleverig zijn, en diversen kunnen worden onderzocht

 

Eigenschappen van het Schermmachines van de Hoog rendement Roterende Zeeftrommel voor Compostproductielijn:

1. Vrij van verontreiniging sloot volledig structuur, geen stofverontreiniging in, verbeteren arbeidsvoorwaarden ook voor exploitanten.
2. Superieure ontwerp Eenvoudige structuur, gemakkelijk onderhoud, regelmatige verrichting, laag energieverbruik.
3. Ontworpen om uw verrichting te passen kan het Zeeftrommelscherm worden aangepast om verschillende capaciteit en werkplaats te ontmoeten.
4. Scherm wordt het met lange levensuur van de het schermspanwijdte gemaakt van 16Mn met sterke sterkte, goede schuringsweerstand en hoge onderzoeksefficiency.
5. Het veranderlijk mineraal-selecteert Compost van de toepassingswaaier, chemisch product, steenkool, plastiek, recycling, metallurgie, enz.
6. Minder stagnatie Automatische schoonmakende borstel op de bovenkant van het zeeftrommelscherm om de stagnatie te vermijden.

 

Structuur van het Schermmachines van de Hoog rendement Roterende Zeeftrommel voor Compostproductielijn:

  Het roterende scherm wordt opgezet schuin op het kader. De motor wordt gekoppeld aan de trommeleenheid via koppeling en reductiemiddel om de trommeleenheid te drijven om over zijn as te roteren. Nadat het materiaal het zeeftrommelscherm ingaat, wegens het overhellen en de omwenteling van het rolapparaat, wordt het materiaal op de zeefoppervlakte omgekeerd en gerold, zodat het gekwalificeerde materiaal (het product onder de zeef) door de lossingshaven bij de bodem van het uiteinde van de trommel wordt gelost, en het ongeschikte materiaal (hoger het schermproduct) wordt gelost door de lossingshaven aan het eind van de trommel.
  Het zeeftrommelscherm bestaat hoofdzakelijk uit motor, reductiemiddel, rolapparaat, kader, verzegelende dekking en inham & afzet. wegens het draaien en het rollen van het materiaal in de trommel, kan wordt geplakt het materiaal dat in het het schermgat worden uitgeworpen om het het schermgat worden belemmerd te verhinderen.

het roterende scherm

Technische Parameters van het Schermmachines van de Hoog rendement Roterende Zeeftrommel voor Compostproductielijn:Het Schermmachines van de hoog rendement Roterende Zeeftrommel voor Compostproductielijn 2

 

 

 

 

 

1. drijfapparaat 2. ruwe materiële lossing die 3. verbindingsdekking openen

4. trommellichaam 5. te kleine materiële lossing die 6 openen die. plaat behouden

7. voerinham 8. steun

 

Model

Capaciteit

(t/h)

De Diameter van de het schermtrommel (mm)

Lengte

(m)

Motormacht (kW)
GTS600 5-10 600 1000 1.5
GTS800 8-15 800 1200 2.2
GTS1000 15-30 1000 1500 3
GTS1200 20-50 1200 1800 5.5
GTS1500 40-80 1500 2000 7.5
GTS1800 80-150 1800 2000 11
GTS2000 130-200 2000 2500 11

 

Toepassing van het Schermmachines van de Hoog rendement Roterende Zeeftrommel voor Compostproductielijn:

   De zeeftrommelschermen worden gebruikt door de gemeentelijk afvalindustrie in het onderzoeksproces om grootte van stevig afval te classificeren. Het kan ook worden gebruikt om de terugwinning van brandstof-afgeleid stevig afval te verbeteren. Andere toepassingen van de zeeftrommelschermen kunnen in het onderzoeksproces van compost als verhogingstechniek worden gezien. Het selecteert compost van veranderlijke groottefracties om verontreinigende stoffen en onvolledige bemeste residu's van de hand te doen, vormt eindproducten met een verscheidenheid van gebruik. Naast dit, drogen de schermen van de het gebruikszeeftrommel van de voedselindustrieën aan soort voedsel van verschillende grootte en vormen. Het classificatieproces zal helpen om de gewenste massa of de hitteoverdrachtssnelheid en onder vermijden of over-processing te bereiken. Het ook de schermen uiterst klein voedsel zoals erwten en noten die genoeg sterk zijn om zich tegen de rotatiekracht van de trommel te verzetten.

 

Het Schermmachines van de hoog rendement Roterende Zeeftrommel voor Compostproductielijn 3

 

 

 

Contactgegevens
Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Magie

Tel.: 86-15637361027

Fax: 86-373-3988367

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Beste Producten
Andere Producten